söndag 23 augusti 2009

Slöjdverkstan i Björneborg





Tänk att nu har vi varit igång över en månad. Tiden bara rinner iväg och vi har det bra här i slöjdverkstan i Björneborg. På ett litet tag har vi vuxit från att vara 10 konsthantverkare till som vi är i dag 21 stycken. Visst är det härligt när det går som man tänkt sig.


Vad finns då hos oss. Jo utbudet är stort. Vi har bland annat keramik, luffarslöjd, textil och fina knivar från två slöjdare var av en av dem bor här i Björneborg, Värmland. Same slöjdaren Börje Lidman gör så fina knivar av älghorn och läder. Och sedan är de dekorerade med ett fint inristat motiv. Han gör även fina kåsor mm. Vår andra knivtillverkare heter Henrik Rydberg och kontaktade oss via webb butiken och nu är han med i båda butikerna. Henrik jobbar i ädelträ. Vad sägs om en fin kniv i Ebenholts eller föredrar du kanske en i Körsbär.


Nu är det så att vi har så mycket annat fint hantverk så det skulle ta mig hela natten att skriva om allt. Så jag slutar dagens inlägg så här och skriver mera en annan dag eller vem vet kanske det blir nattpasset som nu.


Må nu så gott och du fram med skaparandan.

Inga kommentarer: