tisdag 26 januari 2010

Presentbutiken i Björneborg




Presentbutiken i Björneborg har nu varit igång sedan den 1:a Juli 2009. Vi har haft många nyfikna kunder både handlande och bara de som tittar för att senare komma åter igen. Och de har faktiskt gjort det också. Det är så skoj att se att det finns intresse för våran hemslöjds butik. Sedan starten har vi blivit fler hemslöjdare i gruppen. Är så skoj att de hört av sig till oss via webben eller kommit in i butiken och frågat vad som gäller för att kunna gå med. Tänk er vi är i dag 28 stycken.


De senaste 2 hantverkarna skrev jag om i förra inlägget. Jag vet att på Onsdag kommer det en till. Hon målar tavlor och det är ju inte dumt att få med i butiken. Vad det är för motiv får jag se i morgon då hon kommer.

Vi har ju annat på gång också. Jag hoppas på att det går att genomföra. Café på orten vore inte så dumt för det är många som saknat det här har vi hört. I somras var det ett på som var på cykeltur och var så fikasugna. Vi ställde så klart upp med kaffe när de frågade om det fanns något café i Björneborg.
Paret satt ute vid vårt lilla bord och de stannade här i en och en halv timma och njöt av kaffet och sällskapet. Vi ville bjuda dem på kaffet men vi fick 50:- för två koppar.

Efter en och en halv vecka fick vi ett vykort där de än en gång tackade för kaffet och samtidigt talade de om att de inte fanns något café på fem mils avstånd. Så ni må tro att de var tacksamma.
Inte bara det, vi blev bjudna till dem på kaffe om vi kom till Halmstad någon gång. Kul eller hur.

2 kommentarer:

Ellis sa...

Kul att det går bra med butiken, lycka till med nya planerna!
Ha det så bra! =)

Rebecka sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.