torsdag 23 oktober 2008

Stickat och virkat







När hösten är kommen så är det verkligen skönt att ta på sig något som är stickat eller virkat. En värmande sjal att hänga över sina axlar. I butiken finns det många olika färger att välja mellan. De är stickade i 50 % mohair och 50% akrylgarn. Fast de är stickade på grova stickor så värmer de så härligt. Kanske låter det konstigt i era öron som inte vet så mycket om stickning. Men det är så att det är garn sorten man väljer som gör det hela.


I samma sorts garn stickas det även halsdukar. Även de så där härligt mjuka att lägga om sin hals. Det finns också ett annat sorts garn som ser ut som om det vore päls när man stickat klart. Halsdukar har vi med. Men det går även att sticka jumprar i det.

Jag tycker det är bra att hålla sig varm om både ben och handleder. Bra uppfinning den som kom på det här med benvärmare och handleds värmare. Flera färger att välja mellan och mönstrade. Vad sägs om de? Besök butiken så får ni se mycket av det som jag skriver om. Länken då. Finns i spalten på sidan. Så det är bara att klicka sig dit.

Virkat då? jag det kanske inte finns så mycket virkat till oss som är vuxna. Men det jag tänker på är att det finns virkat till Barbie och virkade grytlappar. Fina julklappar nu när vi med stormsteg går mot jul. Har sett i tidningar att de redan annonserar om julbord. Så nu börjar nedräkningen.


Jeanette

Inga kommentarer: