måndag 17 november 2008

Fina tavlor i Akvarell

Älskade blå....


Att göra en tavla är en sak. Att måla en är en helt annan sak. Ganska fyndigt eller hur? I webb butiken har det nu kommit en ny duktig konsthantverkare med i gruppen. Hon målar så fina tavlor i akvarell. Tekniken hon använder sig av är tagen från skuggor som finns i bland oss. Den iden har jag inte hört talas om tidigare. Färgerna varierar väldigt mycket och det finns säkert något för allas tycke och smak.

Glädje är en tavla i sprakande färger som man verkligen blir glad av att titta på. Älskade blå en annan. Nej det är inte reklam för något drickbart. Tavlan heter så och är då målad i härliga blåa toner. Jessica älskar att leka med färger och det syns verkligen på de fina tavlor hon målar.

Vet ni inte nog med det. Här finns det en tjej som provar på skraptavlor också. Hon använder då en skrap penna och får fram fina motiv genom att skrapa i rätt riktning och det kan inte vara det lättaste när man inte provat på det förut.

Titta in i webb butiken under inramade tavlor så får ni se hennes konstverk. Givetvis finns det mycket annat fint i butiken som ni så här innan jul kan köpa och ge bort som julklappar. Unika presenter för alla både stora som små.

Jeanette

1 kommentar:

Anonym sa...

Tack för de underbara orden.
Är dej evigt tacksam. Du är en fin vän och är glad att ha fått möta dej och lära känna dej.
Önskar dej och tomas och dom små fyrbenta=) all lycka och välmående.
Kramar i massor.
//Jessica