torsdag 11 februari 2010

Vårmarknad I Björneborg





Vill så gärna värna om den tänkta vårmarknaden lördagen den 17 April mellan 12.00-16.00 här i Björneborg. Det kommer att bli en utomhusmarknad med utställare som håller på med hemslöjd och konsthantverk. Vi riktar oss till de som bor inom tio mils avstånd. Vad är det då vi söker? Allt som har med hemslöjd och konsthantverk att göra. Det kan vara mathantverk. Vad menar jag då med det. Jo ni som gör marmelader och annat från trädgården, skogen eller lantbruket. Kanske gör ni goda korvar eller senap...

Sedan är det ju textil många håller på med. Träalster i alla de slag smide och mycket, mycket mer. Ni får gärna kontakta mig på kontakt@slojdverkstan.se eller gå in på sidan www.slojdverktan.se och läsa under kontakta oss. Där står ett telefonnummer ni kan ringa om ni känner för att vara med. Platsen kostar 150 kronor då ingår bord med tak. Eget bord 100 kronor. När skall man då anmäla sig? Ju fortare desto bättre om ni vill ha färdigt bord, vi har 15 stycken så först till kvar får först mala heter det ju. Sista dag för anmälan är satt till lördag den 20 Mars.

Det skall bli så skoj att anordna vårmarknaden och träffa folk som håller på med hemslöjd och konsthantverk. Så varmt välkomna med anmälan eller kom bara hit som kund Lördagen den 17 April mellan 12.00-16.00.

1 kommentar:

Unknown sa...

Hejsan ! :)
VIlket fin blogg du har!
Skulle vara tacksam om du skulle vilja kolla på mina videoklipp på youtube, här är mitt senaste: http://www.youtube.com/watch?v=2jAD05HH6OY .
ganska roliga faktiskt :P
tack !