tisdag 17 juni 2008

Tenntavlor är nu i butikerna





Nu är tenntavlorna i butikerna. Både i webb butiken och här hemma. De är så fina må ni tro. Det finns sex olika motiv som ni kan beskåda på sidan. http://www.slojdverkstan.se Det är så roligt att det kommer in nytt.


Kunder som har varit här hemma i butiken tycker att den är så mysig. Fast den är ganska liten så finns det alster från tio olika konsthantverkare och hemslöjdare. Jag trivs med att gå och pyssla i butiken. Alltid finns det något man kan ta sig för. Städa av golven måste göras och så även damma av hyllor.


Sedan ska man fotografera för att få alsterna ut i webb butiken och det tar sin tid det med. Resultatet brukar bli bra så det är inga problem alls. Snarare så är det roligt att se hur bilderna blir när man kollar dem på datorn. Tid tar det att fixa till allt men det är så skoj att syssla med något som man verkligen tycker om att göra.


Har ni vägarna häråt så är ni så välkomna att titta in. I webb butiken finns en kontaktsida där ni kan höra av er om ni vill veta adressen till butiken utanför HJO. Ni kan via den vägen även få vägbekrivning och om ni inte är här när vi har öppet om lördagar så bestämmer vi en annan dag och tid som passar er bättre. Visst är det underbart att kunna lösa saker och ting.

Hoppas vi ses i sommar.

Jeanette

Inga kommentarer: